www.atis-interiery.cz

deutsch česky english russian
návrhy a realizace
interiéry, obchodní zařízení...
Atis-em

Mapa stránek | Úvodní stránkaTisk, aktuality
konfigurátor regálů

Tisk, aktuality

KVALITNÍ INTERIÉR JE NEZBYTNÝ PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ BÝT ÚSPĚŠNÍ

(datum) 07.12.2010, (autor) ATIS-em

Firma ATIS – em spol. s r.o. spolupracuje s obchodními organizacemi v oblasti komplexního vybavení obchodů, architektonických a inženýrských služeb v oblasti interiérů a staveb od koncepčního návrhu a výtvarného řešení až po dodávku stavebních prací a interiéru. Na českém a slovenském trhu působí již 20 let.
V rámci přímého prodeje nabízí firma ucelený program obchodního zařízení pro veškerý sortiment (oděvní, obuvnický, elektra, potraviny, …) vč.montáže. Jednotlivé prvky obchodního zařízení lze shlédnout ve výstavní síni společnosti.
Na to, co firma ATIS-em spol. s r.o. připravuje pro své zákazníky v nejbližší době jsme se zeptali ing.Emila Mikšoviče – jednatele firmy.

V současné době již obchodníci začínají chápat, že dobře navržený interiér pomáhá prodávat. To, jak se spotřebitel v obchodě cítí nebo necítí dobře, souvisí s jeho další návštěvou a množstvím peněz, které v obchodě utratí.
Mnoho českých a slovenských obchodníků si myslí, že navrhnout podobu prodejny zvládnou vlastními silami. Ve stanovení strategie hraje obchodník bezesporu hlavní roli. Tvorbu designu by však měl svěřit profesionálovi, který dokáže prostor v navrženém designu stvořit virtuálně ještě dříve než ve skutečnosti vznikne.
Spojení zákazníkových představ a zkušeností pracovníků firmy ATIS-em je nezbytnou podmínkou úspěšné spolupráce. Výsledkem je pak návrh interiéru odpovídající charakteru určeného prostoru, jeho účelu, možnostem i atmosféře.
Chtěl bych zdůraznit, že naši architekti, projektanti a technici jsou připravení na setkání s těmi obchodníky, kteří své představy a sny chtějí spojit s našimi zkušenostmi.

Na závěr roku jsme připravili VÝPRODEJ použitého, repasovaného a vybraného skladového zařízení vhodného pro levnější variantu VYBAVENÍ OBCHODU. Toto vybrané zařízení je možno shlédnout a rovnou si odvézt taktéž ze VZORKOVNY obchodního zařízení. U tohoto zařízení do obchodu je zajímavá zejména cena.

V současné době stále trvá AKCE SLEVY až -7% na veškerý základní sortiment regálového systému SU5 (sleva ze základních katalog.cen výrobce OZAP Toužim), který připravila firma ATIS-em spol. s r.o. jako prodejce obchodního zařízení výrobce OZT Toužim Slevová akce platí na veškeré smluvně uzavřené dodávky v období 15.6. až 15.12.2010 pro veškerý základní sortiment prvků regálových sestav (regály, gondoly, vitríny, pulty, regály rámové, skladové a archivační, … ) SU5.
AKCE je určena nejen firmám s řetězci prodejen, ale i jednotlivým obchodníkům, kteří do konce roku nebo v první polovině roku 2011 uvažují o rozšíření nebo zkvalitnění stávajících prodejních podmínek. Regálový systém SU5 je v nabídce obchodního zařízení firmou ATIS-em, hlavním univerzálním systémem, který je svým designem, variabilitou a nosností vhodný do prodejen potravin, elektra, drogerie, veškerého průmyslového a spotřebního zboží .

SLEVA NA ODBĚR PRVKŮ SU5 do 15.000,-Kč bez DPH -3%.
SLEVA NA ODBĚR PRVKŮ SU5 nad 15.000,-Kč bez DPH - 7%.

Na závěr bych si dovolil pozvat všechny obchodní partnery do zcela nově rozšířené vzorkovny obchodního zařízení firmy ATIS-em spol. s r.o., kde Vám můžeme nabídnout ověřené prodejní
KVALITNÍ INTERIÉR JE  NEZBYTNÝ PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ BÝT ÚSPĚŠNÍ
 

Grafika a aplikace DUNA Graphics, s.r.o.
XHTML 1.1, CSS Level 2

www.obuv-kuze.cz