www.atis-interiery.cz

deutsch česky english russian
návrhy a realizace
interiéry, obchodní zařízení...
Atis-em

Mapa stránek | Úvodní stránkaO firmě
konfigurátor regálů

O firmě

Historie firmy

Počátky činnosti firmy sahají do roku 1991, kdy byl založen projekční ateliér se souběžnou výrobou a montáží interiérů ATIS. V roce 1999 se tato firma transformovala do společnosti ATIS-em spol. s r.o.

Profil společnosti

Předmětem činnosti firmy je návrh, výroba a montáž obchodních, administrativních, občanských a bytových interiérů. Zajišťuje stavební práce, které realizaci interiéru předchází, včetně přidružených profesí. Profesionální projekční úsek nabízí služby architektonické a inženýrské v oblasti interiérů, novostaveb a rekonstrukcí staveb občanských i bytových, předrealizační komplexní přípravu a koordinaci veškerých profesí.
Společnost Atis-em koordinuje a zabezpečuje kompletní servis při vestavbách prodejních jednotek v obchodních a společenských centrech, realizuje interiéry tzv.„na klíč“ zahrnují vypracování kompletní projektové dokumentace vč.odsouhlasení (stavební část a interiér), realizaci stavební části a kompletní montáž interiéru.

V rámci přímého prodeje firma ATIS-em nabízí ucelený program obchodního zařízení pro veškerý sortiment zboží. Jednotlivé prvky obchodního zařízení lze shlédnout ve výstavní síni společnosti.

Oblasti působnosti společnosti

Projektový ateliér ATIS-em
Ateliér zajišťuje studie, dokumentace k územnímu řízení, projekty pro vydání stavebního povolení, realizační stavební dokumentace, projekty interiérů. Projekty specialistů jsou zajišťovány formou spolupráce se stálými externími spolupracovníky.
Provádí inženýrskou činnost pro zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, technické dozory pro investory a autorské dozory. Spolupracuje při výběrových řízeních výběru dodavatelů i při kolaudačním řízení.

Koordinuje a zabezpečuje akce vestaveb obchodních jednotek nákupních center v ČR a SR.


Realizace interiérů, prodej obchodního zařízení
Komplexní realizace obchodních, společenských a bytových interiérů. Koordinace řemesel, výroba, dodávky, montáže, autorský a technický dozor.
Prodej, dodávka a montáž univerzálního OBCHODNÍHO ZAŘÍZENÍ pro vybavení supermarketů a prodejních jednotek všech sortimentů potravinářského a spotřebního zboží. Obchodní zastoupení a oficiální partner OZT Toužim (více na www.AAA-REGALY.cz – web zaměřený na regálové systémy SU-5). Pro zákazníka jsou v showroomu ve Zlíně k vidění možnosti variability, funkčnosti a kvality zpracování regálových systémů.
V oblasti bytových interiérů se firma ATIS-em spol. s r.o. zabývá kompletní realizací (od návrhu, 3D vizualizace přes výrobu až po finální montáž). Zejména pak zakázkovou výrobou na míru – kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, interiérové dveře a zárubně, schodiště a zábradlí, podlahy vinylové, laminátové i dřevěné.

Realizace staveb
Zabezpečení realizací staveb občanských i bytových. Provádíme kompletní realizaci obchodních jednotek v nákupních a společenských centrech, koordinace prací, inženýring, stavební dozor.
Nespornou výhodou kompletního servisu našich služeb je dodávka veškerých stavebních profesí (osvětlení, sádrokartony, elektroinstalace, vzduchotechnika a klimatizace, zdravotechnické instalace, malby, podlahářské práce …) řízených autorizovaným stavebním inženýrem a inženýring při vyřizování stavební legislativy. Na tyto stavebně práce a profese pak většinou souvisle navazujeme dodávkou interiéru, nábytku a obchodního zařízení do prodejny.

Výstavnictví
Komplexní nabídka služeb od výtvarných návrhů expozic, technického řešení, až po realizaci expozic „na klíč“. To vše včetně grafických návrhů a realizací.

 

Grafika a aplikace DUNA Graphics, s.r.o.
XHTML 1.1, CSS Level 2

www.obuv-kuze.cz